Advocaat verkeersrecht in regio Schilde

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Onze advocaat biedt hulp aan in verband met verkeersrecht in regio Schilde. Bent u betrapt tijdens het rijden onder invloed? Of bent u als zwakke weggebruiker betrokken geraakt bij een ongeval? Dan voorziet Advocatenkantoor Isabelle Parmentier, met kantoren in Schilde en Schoten, een advocaat verkeersrecht die u juridisch advies geeft en bijstand verleent waar nodig.

Wilt u graag meer informatie ? 

Waarbij helpt onze advocaat verkeersrecht?

Een advocaat verkeersrecht verleent bijstand en geeft advies in allerlei gevallen die te maken hebben met het verkeer. Heeft u een ongeval veroorzaakt en pleegde u vluchtmisdrijf? Dat is natuurlijk een ernstige overtreding. U kunt in dat geval het best een beroep doen op een advocaat verkeersrecht voor bijstand. Zijn er problemen in verband met de aansprakelijkheid na een ongeval? Ook dan kunt u een beroep doen op onze advocaat uit Schilde voor advies over verkeersrecht. Was u zelf slachtoffer van een ongeval, maar wilt u een gerechtelijke procedure vermijden? Dan kunt u ons inschakelen voor bemiddeling tussen u en de andere partij. We geven in dat geval advies zodat u en de andere partij tot een oplossing komen.

Doe een beroep op onze advocaat

Zit u met een probleem in verband met verkeersrecht en wilt u een advocaat inschakelen? Dan zit u goed bij ons kantoor. Onze advocaat beschikt over een uitgebreide expertise op allerlei vakgebieden en kan bovendien een beroep doen op haar brede netwerk aan collega-advocaten. Door voor ons te kiezen, krijgt u bijstand op maat. Maak een afspraak door te bellen naar +32(0)472 34 96 62 of vul het contactformulier in.