Aanvragen van een collectieve schuldenregeling in regio Schilde

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Voor het aanvragen van een collectieve schuldenregeling in regio Schilde kan u terecht bij Advocatenkantoor Isabelle Parmentier. Zit u met financiële problemen en heeft u moeite met het afbetalen van uw schulden? Dan kunt u bij onze advocaat uit Schilde een collectieve schuldenregeling aanvragen. U wacht daar het best niet te lang mee zodat we ergere gevolgen kunnen vermijden.

Wilt u graag meer informatie ? 

Aanvragen van een collectieve schuldenregeling bij een advocaat uit Schilde

Heeft u financiële moeilijkheden en kunt u onmogelijk uw schulden binnen een redelijke termijn afbetalen? Dan wacht u het best niet te lang met actie te ondernemen. Ons advocatenkantoor in Schilde kan snel én gratis een collectieve schuldenregeling aanvragen. Wij verlenen advies op maat en bekijken de mogelijkheden. Wordt de aanvraag goedgekeurd? Dan zal een rechter voor u een advocaat gespecialiseerd in schuldbemiddeling aanstellen, die samenzit met u en de schuldeisers en een afbetalingsplan opstelt volgens uw financiële mogelijkheden.

Maak snel een afspraak en vermijd ergere gevolgen

Wilt u een collectieve schuldenregeling aanvragen bij onze advocaat in regio Schilde? Contacteer ons dan snel door te bellen naar het nummer +32(0)472 34 96 62. Onze advocaat in Schilde zal dan zo snel mogelijk een schuldenregeling aanvragen bij de rechter, die op zijn of haar beurt voor u een schuldbemiddelaar kan aanstellen.