Advocaat voor schuldbemiddeling in Antwerpen

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Onze advocaat kan u advies geven in verband met schuldbemiddeling in Antwerpen. Kunt u uw facturen moeilijk betalen? Dan wacht u best niet te lang met hulp in te schakelen, u wilt immers niet dat de problemen zich opstapelen. Advocatenkantoor Isabelle Parmentier, in Schilde en Schoten, kan u helpen en kijkt of schuldbemiddeling mogelijk is. 

Wilt u graag meer informatie ? 

Advocaat voor schuldbemiddeling op maat 

Heeft u moeilijkheden bij het betalen van uw alimentatie? Of zijn er andere redenen waardoor u uw openstaande facturen niet kunt betalen? Dan kan onze advocaat u helpen via schuldbemiddeling. Dankzij haar uitgebreide expertise in allerlei rechtsdomeinen zoals familierecht en haar grote netwerk aan collega-advocaten, is zij de geknipte persoon om u te helpen. Zijn er problemen tussen huurder en verhuurder in verband met betalingen? Dan schakelen we een advocaat in die gespecialiseerd is in contractenrecht. We analyseren uw situatie en kijken of u in aanmerking komt voor schuldbemiddeling. We begeleiden u tijdens het hele proces en brengen u in contact met de juiste mensen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen bij het aanvragen van een gerechtelijke reorganisatie.

Laat u begeleiden door onze advocaat

Onze advocaat zorgt voor begeleiding en advies bij het aanvragen van schuldbemiddeling. Heeft u moeite om elke maand uw huur te betalen? Dan wacht u best niet te lang met actie te ondernemen. Maak een afspraak door te bellen naar het nummer +32(0)472 34 96 62. Tijdens een vrijblijvend consult bekijken we uw situatie en overleggen we de mogelijkheden.