Advocaat voor de wetgeving van liften

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Wilt u een advocaat inhuren voor advies in verband met de wetgeving en de veiligheid van liften? Dan kunt u een beroep doen op Advocatenkantoor Isabelle Parmentier uit Schilde en Schoten. Dankzij ons uitgebreid netwerk aan collega-advocaten brengen we u in contact met de juiste mensen. Ontdek waarom het belangrijk is om op de hoogte te zijn van de wetgeving van liften en reken op onze advocaat.

Wilt u graag meer informatie ? 

Dankzij onze advocaat blijft u op de hoogte van de wetgeving van liften

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een lift laten installeren? Of bent u verhuurder van een gebouw? In beide gevallen is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de wetgeving van liften. Zo werd een verhuurder bijvoorbeeld een proces aangedaan omdat hij liftkosten vroeg aan een bewoner op het gelijkvloers. Als eigenaar van de liften moet u volgens de officiële wetgeving de veiligheid garanderen aan gebruikers, maar ook aan derden (monteurs en onderhoudsagenten). Onze advocaat uit Schilde kan u in contact brengen met collega's die gespecialiseerd zijn in de wetgeving van liften, zodat de veiligheid volledig op punt staat. Gebeurde er een ongeval met een lift in uw bedrijf? Dan schakelen we een advocaat voor bedrijven in voor bijstand en advies.

Blijf op de hoogte van de wetgeving en garandeer de veiligheid in uw liften

Wilt u een lift laten installeren in uw bedrijf of appartementsgebouw? Of gebeurde er een ongeval met uw lift en zoekt u bijstand? Onze advocaat maakt gebruik van haar eigen expertise en die van haar collega's over de wetgeving rond liften om de veiligheid te garanderen. Maak een afspraak via het contactformulier of bel naar +32(0)472 34 96 62.