Advocaat voor bedrijven in regio Schilde

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

De geschikte advocaat voor bedrijven vindt u bij Advocatenkantoor Isabelle Parmentier in Schilde en Schoten. Wat maakt onze advocaat nu zo geschikt voor bedrijven? Onze advocaat uit Schilde is in de eerste plaats expert in verschillende rechtsdomeinen die belangrijk zijn voor bedrijven zoals vennootschapsrecht, verbintenissenrecht en handels- en economisch recht. Daarnaast heeft ze ook een uitgebreid netwerk aan collega-advocaten waarop ze steeds een beroep kan doen, indien nodig. 

Wilt u graag meer informatie ? 

Het voordeel van onze advocaat voor bedrijven 

Het grootste voordeel van onze advocaat voor uw bedrijf is ongetwijfeld haar veelzijdigheid en expertise. U kunt haar inschakelen voor tal van kwesties waar uw bedrijf mee te maken krijgt. Zit u met structurele geldproblemen en kunt u daarom uw schuldeisers moeilijk afbetalen? Dan kunt u via ons bureau een aanvraag indienen voor gerechtelijke reorganisatie en staan wij u bij tijdens de procedure. Zijn er andere problemen in verband met overeenkomsten of betalingen? Ook dan staan wij steeds voor u klaar. Heeft uw bedrijf iets baanbrekend dat u op de markt wilt brengen? Dan helpt onze advocaat dankzij haar expertise in intellectueel eigendomsrecht met het aanvragen van een octrooi.

Laat uw bedrijf bijstaan door ons kantoor

Onze advocaat biedt oplossingen aan voor tal van bedrijven. Zoekt u een specialist in ondernemingsrecht? Kunnen we u op een Ontdek het tijdens een vrijblijvend consult. Maak een afspraak door te bellen naar het nummer +32(0)472 34 96 62. We vertellen graag op welke manier we u van dienst kunnen zijn.