Advocaat voor aanmaning met bevel tot betaling in regio Antwerpen

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Bent u op zoek naar een advocaat voor een aanmaning met bevel tot betaling in regio Antwerpen? Dan kunt u een beroep doen op Advocatenkantoor Isabelle Parmentier uit Schilde. Zit u met klanten die maar niet willen betalen? Dat gebeurt vandaag de dag vaker en vaker. Onze advocaat uit de provincie Antwerpen kan u helpen via een aanmaning met bevel tot betaling.

Wilt u graag meer informatie ? 

Kies onze advocaat voor een aanmaning met bevel tot betaling in de provincie Antwerpen

In samenwerking met een gerechtsdeurwaarder zijn er twee verschillende procedures waar u gebruik van kunt maken voor het invorderen van schulden. De eerste procedure is de GS-procedure. Deze is kosteloos en snel. Daarnaast is er ook de IOS-procedure. In beide gevallen wordt een aanmaning met bevel tot betaling overgemaakt door onze advocaat uit regio Antwerpen. Krijgen we na een maand nog steeds geen reactie van de wanbetaler? Dan zal een PV van niet-betwisting worden uitgereikt. Dit PV heeft dezelfde draagkracht als een vonnis in de rechtbank en zorgt ervoor dat de deurwaarder kan overgaan tot uitvoerend beslag.

Reken op onze expertise

Wilt u dat de schulden van uw wanbetaler snel en correct worden ingevorderd? Dan maakt u best gebruik van onze expertise en ons uitgebreide netwerk. Maak een afspraak door te bellen naar het nummer +32(0)472 34 96 62. Onze advocaat uit de provincie Antwerpen helpt u bij het aanvragen van een aanmaning met bevel tot betaling. We geven u graag advies op maat en brengen u in contact met de juiste mensen.