Met behulp van onze advocaat een GS-procedure inzetten

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Onze advocaat kan u helpen indien u een GS-procedure wilt inzetten. De GS-procedure is een goedkope invordering die kan worden gebruikt bij niet-betwiste schulden en is erg efficiënt. Heeft u last van klanten die betalingen blijven uitstellen of zelfs niet betalen? Dan kunt u met behulp van een advocaat van onze kantoren in Schilde en Schoten een GS-procedure inzetten. Ontdek wat deze procedure juist inhoudt.

Wilt u graag meer informatie ? 

Waarom zou u via onze advocaat een GS-procedure inzetten?

Een GS-procedure voor een invordering heeft heel wat voordelen. Het is in de eerste plaats een gemakkelijke procedure, u hoeft namelijk zelf weinig te doen. Daarnaast is een invordering via de GS-procedure ook enorm snel, omdat er geen rechtbank in tussenkomt. Verder is de procedure kosteloos, is er geen risico aan verbonden en kan u ook voor kleine bedragen deze procedure starten. Het nadeel van deze procedure is dat u geen intrest krijgt op de bedragen die aan u betaald moeten worden. Naast de GS-procedure kunt u ook via onze advocaat een IOS-procedure inzetten. In beide gevallen zal een aanmaning met bevel tot betaling worden uitgestuurd naar de tegenpartij. Komt er geen reactie van de tegenpartij? Dan gaan we over tot de klassieke gerechtelijke procedure.

Ga over tot een invordering via de GS-procedure

Schakel ons in voor een invordering via de GS-procedure en profiteer van allerlei voordelen. Indien uw klant na het inzetten van de GS-procedure nog steeds weigert, kan onze advocaat overgaan tot een gerechtelijke procedure. Maak een afspraak bij Advocatenkantoor Isabelle Parmentier door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +32(0)472 34 96 62.