Via onze advocaat een IOS-procedure inzetten

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Via een advocaat kunt u een IOS-procedure inzetten. Deze procedure, voluit de procedure voor de invordering van onbetwiste geldschulden, helpt bedrijven bij het invorderen van onbetaalde facturen van andere bedrijven. Zit u met een klant die zijn betaling maar blijft uitstellen of zelfs weigert te betalen? Dan kan onze advocaat van ons kantoor in Schilde of Schoten een IOS-procedure inzetten. Ontdek de voordelen.

Wilt u graag meer informatie ? 

Laat onze advocaat de IOS-procedure inzetten

Jammer genoeg gebeurt het regelmatig dat klanten niet tijdig hun facturen betalen. Dat is natuurlijk lastig voor uw bedrijf. Schakel daarom onze advocaat in, die een IOS-procedure kan inzetten. Deze procedure heeft heel wat voordelen. Het is namelijk een bijna kosteloze invorderingsprocedure. U hoeft enkel de kosten van de deurwaarder voor te schieten en de opstart van de advocaat te betalen. Verder is de procedure volledig gratis. Bovendien profiteert u van tien procent intrest op het te betalen bedrag. Daarnaast verloopt het enorm snel doordat een gerechtelijk proces in de meeste gevallen vermeden wordt. Wilt u nog een goedkopere manier op onbetaalde facturen van klanten in te vorderen? Dan kunt u in plaats van de IOS-procedure ook de GS-procedure inzetten. In beide gevallen zal na een maand zonder reactie van de tegenpartij een PV worden uitgereikt. Dit heeft dezelfde waarde als een vonnis van de rechter en zorgt ervoor dat een deurwaarder kan overgaan tot uitvoerend beslag.

Maak telefonisch een afspraak

Wilt u graag onze advocaat inzetten om een IOS-procedure op te starten? Maak dan een afspraak bij Advocatenkantoor Isabelle Parmentier. U kunt ons telefonisch contacteren via het nummer +32(0)472 34 96 62. Onze advocaat tracht dankzij haar expertise de procedure zo snel en goed mogelijk af te handelen.