Met behulp van een advocaat uw faillissement aanvragen

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Via onze advocaat kunt u een faillissement aanvragen. Dat is vaak een moeilijke, maar noodzakelijke beslissing. U wilt immers niet dat zaken uit de hand lopen. Een advocaat van ons kantoren in Schilde en Schoten biedt de nodige hulp bij het aanvragen van uw faillissement zodat het snel en correct kan afgehandeld worden.

Wilt u graag meer informatie ? 

Wij zorgen voor een geschikte advocaat zodat u uw faillissement kunt aanvragen

Wat voor advocaat u zal helpen bij het aanvragen van een faillissement, hangt af van uw zaak. Heeft u een vennootschap? Dan kunt u een beroep doen op onze advocaat gespecialiseerd in vennootschapsrecht. Of heeft u een onderneming? Ons advocatenkantoor in Schilde heeft een uitgebreid netwerk aan collega-advocaten en brengt u snel in contact met een advocaat ondernemingsrecht. Wat voor zaak u ook heeft, bij Advocatenkantoor Isabelle Parmentier kunt u rekenen op de expertise van een topadvocaat en krijgt u hulp en advies op maat van uw zaak. Onze advocaat helpt u bij het aanvragen en zoekt naar manieren om uw faillissement zo goed mogelijk te laten verlopen.

Laat u zo snel mogelijk helpen bij het aanvragen van uw faillissement

Wilt u een faillissement aanvragen voor uw onderneming of vennootschap? Aarzel dan niet om ons advocatenkantoor te contacteren. Zo kunnen we snel zoeken naar mogelijke oplossingen en vermijden we grotere problemen. U kunt ons steeds bellen op het nummer +32(0)472 34 96 62.