Ondernemingsrecht in omgeving Schilde

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Zoekt u een specialist in ondernemingsrecht in de omgeving van Schilde? Dan kunt u bij Advocatenkantoor Isabelle Parmentier terecht. Deze advocaat heeft allerlei specialisaties waaronder vennootschapsrecht en handelsrecht en heeft een kantoor in Schilde en in Schoten. Maak een afspraak en profiteer van onze professionele bijstand en juridisch advies.

Wilt u graag meer informatie ? 

Een advocaat ondernemingsrecht in omgeving Schilde

Onze advocaat kan dankzij haar expertise helpen met tal van ondernemingskwesties. Zit u met klanten die weigeren te betalen en komt uw cashflow daardoor in de problemen? Dan helpen wij bij het invorderen van schulden. We kijken handelscontracten na en bekijken al de mogelijkheden. Zit uw bedrijf zelf in moeilijkheden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Naast onze eigen expertise maken we ook gebruik van een groot netwerk aan collega-advocaten. Gebeurde er een ongeval met een van uw bedrijfswagens? Dan schakelen wij een advocaat verkeersrecht in. Of bent u van plan om een nieuwe lift te laten installeren in uw bedrijf? Dan regelen wij een advocaat die u wijst op de wetgeving van liften. Zo vermijdt u risico's bij ongevallen. Bent u van plan een eigen kledinglijn op te richten? Dan zijn er heel wat zaken waar u aan moet denken. Geen nood, wij zorgen voor een advocaat moderecht die u bijstand verleent.

Kies voor onze specialist in ondernemingsrecht 

Wilt u zeker zijn dat uw onderneming advies op maat krijgt? Schakel dan onze advocaat ondernemingsrecht in. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en hameren op transparantie, betrouwbaar en snelheid. Bel naar +32(0)472 34 96 62 en ontdek onze aanpak tijdens een vrijblijvend consult.