Advocaat vennootschapsrecht in regio Schilde

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Een advocaat vennootschapsrecht in regio Antwerpen vindt u bij Advocatenkantoor Isabelle Parmentier, in Schilde en Schoten. Onze advocaat bezit een uitgebreide kennis van verschillende rechtsdomeinen waaronder ook vennootschapsrecht. Heeft u een eigen vennootschap en heeft u advies of hulp nodig? Ontdek waarbij onze advocaat u kan helpen.

Wilt u graag meer informatie ? 

Advies op maat van een advocaat vennootschapsrecht 

Onze advocaat is gespecialiseerd in vennootschapsrecht en helpt u bij allerlei kwesties. Wilt u een eigen vennootschap oprichten? Dan vertelt onze advocaat u alle mogelijkheden en zorgt ze voor advies op maat. Ook wanneer de zaken minder goed gaan, kunt u best zo snel mogelijk onze advocaat inschakelen. Bent u van plan een faillissement aan te vragen? Wij analyseren uw situatie en kijken of er nog andere mogelijkheden zijn. Zo gaan we na of u in aanmerking komt voor een gerechtelijke reorganisatie. In dat geval blijft uw vennootschap bestaan onder toezicht van een rechter. Verder kan onze advocaat ook helpen bij tal van andere vennootschapskwesties zoals bestuursaansprakelijkheid, fusies en splitsingen, de vereffening van schulden en de overdracht van aandelen of handelsfondsen. 

Schakel onze advocaat vennootschapsrecht in en profiteer van een persoonlijke aanpak

Wat voor hulp u ook nodig heeft, onze advocaat vennootschapsrecht garandeert steeds een persoonlijke aanpak. Bij ons advocatenkantoor staan transparantie, betrouwbaarheid, snelheid en doeltreffendheid dan ook centraal. Wilt u graag advies op maat van uw vennootschap? Maak een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar +32(0)472 34 96 62 en kom op consult. We bekijken graag uw situatie en verlenen bijstand waar nodig.