Advocaat handels- en economisch recht uit Antwerpen

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Zoekt u een advocaat gespecialiseerd in handels- en economisch recht in Antwerpen? Dan zit u goed bij Advocatenkantoor Isabelle Parmentier uit Schilde, in de provincie Antwerpen. Onze advocaat uit Antwerpen is thuis in tal van rechtsdomeinen waaronder ook handels- en economisch recht. Geef aan hoe wij u kunnen helpen tijdens een vrijblijvend consult.

Wilt u graag meer informatie ? 

Waar kan onze advocaat handels- en economisch recht uit Antwerpen concreet bij helpen?

Onze advocaat in handels- en economisch recht uit Antwerpen verschaft advies en verleent bijstand aan bedrijven bij allerlei kwesties. Heeft u problemen met handelscontracten en zoekt u naar een advocaat voor uw bedrijf? Of heeft u een vermoeden van oneerlijke marktpraktijken? Dan kan onze advocaat u gepaste hulp aanbieden. Verder helpt onze advocaat uw bedrijf ook bij allerlei andere economische kwesties zoals productaansprakelijkheid, e-commerce, mededinging en facturatie. Zoekt u specifiek naar een advocaat voor uw vennootschap? Onze advocaat heeft een uitgebreide expertise en geeft advies over handelskwesties binnen uw vennootschap.

Maak een afspraak en vraag een vrijblijvend consult aan

Kan onze advocaat uit Antwerpen uw bedrijf helpen bij problemen in verband met handels- en economisch recht? Maak een afspraak door te bellen naar +32(0)472 34 96 62 en vraag een vrijblijvend consult aan. Heeft onze advocaat toch niet de juiste expertise? Dan maken wij gebruik van ons uitgebreid netwerk en brengen wij u in contact met de juiste mensen.