Kosteloze invorderingsprocedure in regio Antwerpen

Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Zit u met een lastige klant die zijn facturen maar blijft uitstellen en wilt u daarom een kosteloze invorderingsprocedure opstarten in regio Antwerpen? Dan kunt u bij ons terecht voor bijstand gedurende de hele procedure. Advocatenkantoor Isabelle Parmentier, in Schilde en Schoten, is gespecialiseerd in de invordering van onbetwiste geldschulden. We hanteren een persoonlijke aanpak en geven advies op maat. Ontdek de voordelen van een kosteloze invorderingsprocedure voor uw zaak.

Wilt u graag meer informatie ? 

Maak gebruik van een kosteloze invorderingsprocedure 

Als eigenaar van een bedrijf komt u vast geregeld in aanraking met B2B-klanten die hun facturen niet tijdig afhandelen. Dat is natuurlijk erg vervelend voor uw bedrijf. Daarom kunt u ons kantoor in Schilde inschakelen voor een invordering van onbetwiste geldschulden. Deze kosteloze invorderingsprocedure wordt ook wel de IOS-procedure genoemd en heeft tal van voordelen. Zo kunt u een gerechtelijk proces vermijden indien we overgaan tot een invordering van onbetwiste geldschulden bij ons kantoor. De invordering van onbetwiste geldschulden via onze advocaat uit Schilde is daarom niet alleen sneller, maar ook nog eens veel goedkoper. Naast de IOS- kunt u bij ons ook een GS-procedure aanvragen. We kijken of u in aanmerking komt voor een kosteloze invorderingsprocedure in regio Antwerpen. Is dat het geval? Dan kijkt onze advocaat welke kosteloze invorderingsprocedure we best opstarten. In beide gevallen zal een aanmaning met bevel tot betaling worden uitgezonden naar de tegenpartij. Komt er na een maand nog geen reactie, dan zal een PV van niet-betwisting worden uitgereikt. Met dit PV kan de deurwaarder overgaan tot uitvoerend beslag. Is uw klant failliet verklaard? Dan kunt u ons ook inschakelen voor schuldvordering in faillissement.

Krijg hulp op maat tijdens een consult

Wilt u meer informatie over de invordering van onbetwiste geldschulden via ons kantoor? Of vraagt u zich af of uw bedrijf wel in aanmerking komt voor deze kosteloze invorderingsprocedure? We beantwoorden al uw vragen en geven advies op maat. Komt u in aanmerking? Dan staat onze advocaat u bij tijdens de invordering van onbetwiste geldschulden. Maak een afspraak door te bellen naar het nummer +32(0)472 34 96 62 en kom op vrijblijvend consult.