Gerechtelijke reorganisatie in Antwerpen

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Wilt u een gerechtelijke reorganisatie aanvragen in regio Antwerpen omdat u moeite heeft met het terugbetalen van uw klanten? Dan moet u kunnen bewijzen dat u daarvoor in aanmerking komt. Advocatenkantoor Isabelle Parmentier, met een locatie in Schoten en in Schilde, kan u daarbij helpen. Dankzij haar uitgebreide kennis over contractenrecht, vennootschapsrecht en handelsrecht geeft ze advies op maat. Ontdek wat een gerechtelijke reorganisatie in regio Antwerpen inhoudt.

Wilt u graag meer informatie ? 

Wat doet een gerechtelijke reorganisatie voor uw bedrijf?

Gaan de zaken even minder goed en heeft u daardoor moeilijkheden met het terugbetalen van uw schuldeisers? Dan kunnen wij onderzoeken of uw bedrijf in aanmerking komt voor een gerechtelijke reorganisatie en dit proberen aan te tonen bij het gerecht. Maar wat is een gerechtelijke reorganisatie? Deze procedure voor ondernemers is te vergelijken met de collectieve schuldenregeling voor particulieren. Met behulp van een verzoekschrift kan de schuldenaar bij de ondernemingsrechtbank bescherming vragen tegen de schuldeisers. Tijdens deze periode wordt onderhandeld met enkele schuldeisers in de minnelijke vorm, of met alle schuldeisers in de collectieve vorm. Op basis van die onderhandelingen wordt er een betalingsplan opgesteld. Het verschil met schuldbemiddeling is dat een gerechtelijke reorganisatie een officieel afbetalingsplan bevat. Het is daarom een betere optie voor structurele afbetalingsproblemen.

Vraag hulp aan onze advocaat

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een gerechtelijke reorganisatie? Dan zit u goed bij ons kantoor. Met behulp van onze expertise trachten genoeg bewijsmateriaal te verzamelen. Nadien dient onze advocaat een verzoekschrift in bij de ondernemingsrechtbank. Gedurende de hele procedure rekent u op onze bijstand. Maak een afspraak door te bellen naar +32(0)472 34 96 62