Advocaat verbintenissenrecht in regio Schilde

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Zoekt u een advocaat verbintenissenrecht in regio Schilde, in de provincie Antwerpen? Dan kunt u terecht bij het kantoor van Isabelle Parmentier, in Schilde of Schoten. Deze advocaat is een expert in tal van rechtsdomeinen waaronder verbintenissenrecht en vennootschapsrecht. Daarnaast profiteert ze ook van een uitgebreid netwerk aan collega-advocaten, waardoor ze altijd in staat is om bijstand op maat aan te bieden. Ontdek wat onze advocaat verbintenissenrecht voor u betekent.

Wilt u graag meer informatie ? 

Waarbij kan onze advocaat verbintenissenrecht helpen?

Een advocaat verbintenissenrecht houdt zich bezig met alle kwesties in verband met civiele verbintenissen. We spreken van een verbintenis in het geval van een vermogensrechtelijke rechtsbetrekking tussen twee of meer personen waarbij de ene partij een bepaalde prestatie moet leveren, waartoe de andere partij is gerechtigd. Een overeenkomst bevat vaak twee verbintenissen. Treden er problemen op? Dan kan onze advocaat verbintenissenrecht u daarbij helpen. Heeft u bijvoorbeeld een handelscontract afgesloten met een klant, maar weigert hij te betalen? Dan zorgt onze advocaat dankzij haar expertise in zowel verbintenissenrecht als handels- en economisch recht, voor de gepaste oplossing. Daarnaast is onze advocaat ook gespecialiseerd in vennootschapsrecht. Zijn er onduidelijkheden of problemen in verband met de overeenkomsten rond de overdracht van aandelen? Ook dan staan wij voor u klaar met een oplossing op maat.

Maak gebruik van onze expertise

Heeft u nood aan een advocaat verbintenissenrecht? Maak dan een afspraak door te bellen naar het nummer +32(0)472 34 96 62. Onze advocaat zorgt voor bijstand en advies op maat bij allerlei verbintenissenkwesties en maakt hierbij gebruik van haar uitgebreide expertise.