Advocaat bij schuldvordering in faillissement

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Een advocaat kan u bijstand bieden in verband met een schuldvordering in faillissement. Wanneer een onderneming failliet wordt verklaard, zal een advocaat als curator worden aangeduid om alle openstaande schuldvorderingen op te sporen en te innen. Advocatenkantoor Isabelle Parmentier, gevestigd in Schilde en Schoten, helpt bij schuldvordering in faillissement en zorgt voor advies op maat.

Wilt u graag meer informatie ? 

Onze advocaat helpt bij schuldvordering in faillissement

Wilt u zelf een faillissement aanvragen en vraagt u zich af wat er gebeurt met openstaande betalingen? Onze gespecialiseerde advocaat geeft advies waar nodig. Of heeft u een klant die failliet is verklaard en u maar niet kan betalen? Dan kan onze advocaat u helpen bij de schuldvordering in faillissement. Dankzij haar expertise in verbintenissenrecht kan ze alle contracten tussen u en de gefailleerde opsporen en analyseren. Nadien kunt u via onze advocaat aangifte doen voor de schuldinvordering in faillissement. Dankzij het verzamelde materiaal aan openstaande facturen is er nog een kans dat uw onderneming iets kan recupereren.

Vraag een schuldvordering aan of vraag advies

Bij ons advocatenkantoor kunt u terecht voor hulp bij schuldvordering. Bent u zelf failliet verklaard en heeft u advies nodig in verband met openstaande betalingen? Of wilt u een aanvraag indienen voor schuldvordering in faillissement van een van uw klanten? Wij zorgen in beide gevallen voor gepast advies en staan u bij waar nodig. Bel naar +32(0)472 34 96 62 en kom op vrijblijvend consult.