Advocaat moderecht in Antwerpen

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

U kunt onze advocaat inschakelen voor allerlei zaken in verband met moderecht in regio Antwerpen. Dankzij haar uitgebreide expertise is ze in staat om u van het juiste advies te voorzien en u bij te staan waar nodig. Ontdek in welke kwesties Advocatenkantoor Isabelle Parmentier, met locaties in Schoten en Schilde, u kan helpen. 

Wilt u graag meer informatie ? 

Ontdek hoe onze advocaat uw probleem met moderecht oplost

Er zijn heel wat zaken in verband met moderecht waar onze advocaat bij kan helpen. Wilt u een eigen modeonderneming opstarten? Dan bekijkt een advocaat ondernemingsrecht samen met u de mogelijkheden. Of heeft u een modeontwerp gecreëerd dat zonder uw toestemming werd nagemaakt? Dat is uiteraard niet toegestaan. Dan zal onze advocaat u wijzen op uw intellectueel eigendomsrecht en u helpen met het beschermen van uw creaties. Ook het opstellen van businessmodellen, het geven van uitleg over fiscale regimes en advies over de verkoop en distributie van uw modecreaties valt onder onze expertise. Dankzij haar kennis in zowel handels- en economisch recht en moderecht, kan onze advocaat als geen ander helpen bij het afsluiten van handelscontracten met mogelijke klanten.

Geniet van een persoonlijke aanpak

Bij advocatenkantoor Isabelle Parmentier hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak. Iedere klant is voor ons uniek en we gaan steeds op zoek naar de beste oplossing. Zit u met vragen in verband met moderecht? Maak een afspraak door te bellen naar +32(0)472 34 96 62. Ook voor andere rechtsdomeinen kunt u ons inschakelen.