Collaboratieve advocaat

✓ Brede expertise

✓ Groot netwerk aan collega-advocaten

✓ Advocaat én erkend bemiddelaar

Bent u voor een collaboratieve onderhandeling op zoek naar een ervaren advocaat? Dan kunt u rekenen op onze advocaat collaboratief recht uit Schilde, in de provincie Antwerpen. Bij Advocatenkantoor Isabelle Parmentier beschikken we over een brede expertise en zijn we gespecialiseerd in bemiddeling, waardoor onze advocaat u ongetwijfeld kan helpen bij een collaboratieve onderhandeling. We beschikken over een vestiging in Schilde en in Schoten.

Wilt u graag meer informatie ? 

Voor een collaboratieve handeling schakelt u onze advocaat in

Wanneer een geschil maar niet opgelost geraakt, kan onze advocaat collaboratief recht u helpen. Collaboratief recht is een vorm van een geschillenbeslechting, zoals een bemiddeling, waarbij de betrokken partijen bijstand krijgen van hun advocaten. In tegenstelling tot een bemiddeling is er dus geen neutrale partij, maar zullen beide advocaten hun partij adviseren om zo tot een akkoord te komen. Wordt er een oplossing bereikt? Dan ondertekenen beide partijen het akkoord. De advocaten leggen dit akkoord op hun beurt weer voor aan de bevoegde rechter. Komt er geen akkoord en is een procedure via de rechter het gevolg? Dan kunnen dezelfde advocaten niet meer aangesteld worden.

Een advocaat collaboratief recht met een brede expertise

Beide partijen worden bij de onderhandeling dus bijgestaan door een collaboratieve advocaat, die daar een speciale opleiding voor heeft gevolgd. Collaboratief recht is echter slechts een van de vele domeinen van onze advocaat uit Schilde. Zo beschikt onze advocaat naast het certificaat voor collaboratief recht ook over de nodige kennis over rechtsdomeinen als:

Dankzij de brede expertise bent u verzekerd van gedegen advies, zodat de onderhandelingen zo goed als mogelijk verlopen.

Maak een afspraak met onze advocaat collectief recht

Heeft u een gespecialiseerde advocaat nodig die u kun bijstaan bij een collaboratieve onderhandeling? Maak dan een afspraak bij Advocatenkantoor Isabelle Parmentier. Tijdens een vrijblijvend consult kunnen we de situatie overlopen en bekijken op welke manier we u zo goed mogelijk kunnen helpen. We beschikken bovendien over een breed netwerk aan collega-advocaten zodat we steeds de beste expertise kunnen aanbieden. U maakt een afspraak door te bellen naar het nummer +32(0)472 34 96 62. U kunt ook ons online contactformulier invullen.